Om KlikPas - Klik dig til pas :)

Med tiden er det blevet sværere at få dansk indfødsret. Som udlænding, skal man leve op til en del krav før man kan få tildelt dansk statsborgerskab ved naturalisation (dvs. ved lov). Læs mere om kravene på borger.dk. Et af kravene er at man skal bestå indfødsretsprøven, som er en skriftlig multiple-choice prøve med i alt 40 spørgsmål om danske samfundsforhold, dansk kultur og historie. Læse mere om prøven.

Lærematerialet til prøven går helt tilbage til vikingtiden og indeholder detajleret oplysninger om det danske samfundsforhold, dansk kultur og historie. For at bestå prøven allerede ved første gang, skal man have læse lærematerialet godt og grundigt - helst flere gange så man har godt styr på fakta om Danmark. Lærematerialet er frit tilgængeligt på Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet og kan læses på nettet. Det er dog svært at se hvor meget af lærematerialet man vil kunne huske eller vil kunne svare på hvis man blev spurgt i det. Det er her KlikPas kan hjælpe betydeligt.

KlikPas tilbyder pakker med prøver, der simulerer den officielle indfødsretsprøve. Prøverne er baseret på spørgsmål fra det officielle læremateriale og der er ingen begrænsning på antal prøver som du kan tage. Disse prøver er beregnet til at lære dig lærematerialet på en sjov og realistisk måde og giver dig fuld overblik over dit fremskridt. Du har hele tiden overblik bl.a. over hvor meget af lærematerialet du har været igennem og om du har huller i din viden omkring et specifikt emne i lærematerialet. På den måde kan du bedre foreberede dig til den officielle prøve og dermed øge din chancer for en bestået indfødsretsprøve.

Vi lader dig bestemme om KlikPas er det værd ved at oprette en gratis konto og prøve helt gratis før du bestemmer dig for at købe en pakke, der giver dig ubegrænset adgang til alle features.

Held og lykke med indfødsretsprøven :)