Ofte Stillede Spørgsmål

Herunder finder du de ofte stillede spørgsmål.
Hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål her, er du meget velkommen til at kontakte os

Hvad er KlikPas?

KlikPas tilbyder prøver med spørgsmål, der simulerer de officielle medborgerskabsprøve og indfødsretsprøve. Spørgsmålene til disse prøver er taget fra det officielle læremateriale. Disse prøver er beregnet til at lære dig lærematerialet på en nem og realistisk måde og giver dig fuldt overblik over dit fremskridt. KlikPas lader dig opleve de officielle prøver på forhånd og du kan dermed øge dine chancer for at bestå de officielle prøver.

Hvad er Medborgerskabsprøve?

For at få permanent opholdstilladelse skal man udover en række grundlæggende betingelser også opfylde 2 ud af 4 supplerende betingelser. En af disse betingelser kan opfyldes, hvis man har bestået medborgerskabsprøven. Læs mere om medborgerskabsprøve

Alle spørgsmål i KlikPas for denne prøve er taget fra det officielle læremateriale Læremateriale til medborgerskabsprøven - demokrati og hverdagsliv i Danmark.

Hvad er Indfødsretsprøve?

Hvis du vil ansøge om dansk statsborgerskab, skal du, blandt andet, dokumentere kendskab til forskellige aspekter af det danske samfund ved at bestå indfødsretsprøven (også kaldet statsborgerskabsprøven). Læs mere om indfødsretsprøve

Alle spørgsmål i KlikPas for denne prøve er taget fra det officielle læremateriale Læremateriale til indfødsretsprøven af 2015 - danske samfundsforhold, dansk kultur og historie.

Hvad koster det?

Det er helt gratis og kræver blot at oprette dig selv som bruger for at komme i gang med at øve dig. Læse mere om features i pakken

Brugervenlighed

KlikPas er designet med brugervenlighed i centrum og kvaliteten top. KlikPas justerer sig selv automatisk til enhver enhed hvad end det er mobiler, iPad, tabletter eller almindelige computere. Du får det samme brugererfaring og kan nemt gennemfører dine prøver.

Når du opretter en prøve

Hver gang du opretter en prøve på KlikPas, tages der tilfældige spørgsmål som du ikke har svaret på før (medmindre du har været gennem alle spørgsmål). På den måde er det sikret at du gennemgår alle spørgsmål i systemet. Når du har været igennem alle spørgsmål i systemet, starter du forfra.

Vil du hjælpe?

Hvis du synes, vi mangler spørgsmål om et bestemt emne, kan du selv oprette dine egne spørgsmål som du selv og andre brugere kan øve sig på. Dette gør du ved at logge på og komme i gang med at oprette spørgsmål under fanen Brugerspørgsmål.